onsdag 17 mars 2010

Citrusträd







Fick tag i 2 snygga citrusträd på jobbet. 1 citronträd med fina frukter på och 1 limequats träd. Det sista har hur många frukter som helst. Jättesnyggt!



Vi röjde i växthuset i helgen och Jonas satte upp lite gamla prylar på väggen som vi fick av hans morföräldrar i vintras.



Det är så härligt när det är städat i växthuset. När jag kom hem från jobbet häromdagen så var det 28 grader där inne. Underbart att ta en kopp kaffe och titta på alla fina saker och växter. Persikoträdet kommer snart slå ut. Knopparna har börjat svälla. Bild kommer senare.



5 kommentarer:

Vickan sa...

VILL HA, VILL HA, VILL HA!!! Skulle du hitta ett förskrämt litet Limekuwatsträd någonstans, så e det bara att säga till! Tar det direkt :P Även om det skulle dyka upp andra roliga citrusar :P Orust snart?

Jennie sa...

Jag skall hålla utkik, vet du. Åker GÄRNA till Orust snart. Kommer du ihåg när vi satt i pelargonväxthuset och åt brie mackor?
Underbart!

Vickan sa...

Tycker nog att vi kan ta det som en repris! Med solvarma Leilascones, mums!

Susanne sa...

Fasen vad fint ert växthus är. Själv flyttar man från den lilla sketna man har till inget alls, men vem vet man kanske kan få ett en dag :-)

Vickan sa...

Susanne, du hamnar ju otroligt nära både classicum och willab :) Men jennies e inte fyskam!!